Please update your Flash Player to view content.

Evenementen

Evenementen bij de Fiat 600 Club zijn altijd erg gezellig. We rijden altijd een mooi rondje door de omgeving, en er is altijd even tijdvoor een gezellig samenzijn.  Elk jaar beginnen we met de nieuwjaarsreceptie, om elkaar het beste te wensen. Natuurlijk worden de sterke verhalen van het afgelopen jaren weer even herbeleefd. In het voorjaar rijden we de voorjaarsrit en in het najaar de najaarsrit. De najaarsrit is het laatste evenement van het jaar. Tevens hebben we elk jaar een kampeerweekeinde. Dit doen we altijd met pinksteren.

Natuurlijk rijden we niet alleen. We stoppen regelmatig om even te kletsen of even een museum te bezoeken. We proberen de evenementen elk jaar te verdelen over het land, zodat er altijd wel een evenement bij u in de buurt is.

 Op een clubdag kunt u zich vakkundig laten informeren over bepaalde onderwerpen, maar zelfs wanneer je auto stopt tijdens een rit, dan is dit geen probleem. Bij de Fiat 600 Club staat niet alleen de auto centraal, maar een helpende hand is altijd aanwezig. 

 Terug naar de nieuwe website